Of het nu puur ter ontspanning is, om vastzittende spieren los te maken of ter verbetering van de lichaamshouding, iedereen kan af en toe een massage gebruiken. En het mooiste is: u hoeft er niet meer de deur voor uit.

(Ben je al meteen enthousiast bij het idee van een masseur aan huis? Klik dan verder om een afspraak te maken.)

Er zijn vele soorten massage, elk met een eigen doel. Om meteen maar duidelijk te zijn: ik beoefen geen shiatsu-, thaise-, hot stone- of sportmassage. Er zijn al genoeg mensen die dat doen.

Wat doe je dan?

Naast je eigen voorkeuren masseer ik vanuit intuïtie, daar waar je lichaam aangeeft dat het nodig is. Ik voel aan jouw fysieke maar ook het energetische lichaam waar blokkades en knelpunten zitten, en werk met mijn handen en (Reiki-)energie om deze knelpunten en hun oorzaken op te lossen. Omdat ik automatisch de Reiki energie gebruik, is je massage tegelijkertijd een kleine Reiki behandeling en reageert je lichaam daar op. Je energiebalans kan zich herstellen, en samen met verbetering op het fysieke vlak brengt dat rust.

Voel je afwijzing of afkeer bij de woorden Reiki of heling/helende energie: ook helemaal prima. Ik heb genoeg vrienden met een wetenschappelijke achtergrond die daar weinig mee kunnen, om te weten dat een discussie hierover weinig brengt. We doen het dan zo: ik masseer je met de gedachte aan helende energie, jij voelt gewoon een fijne massage en we hebben het er verder niet over 🙂

Massages worden gegeven bij jou thuis. Ik kom met massagetafel en al naar je toe.

Je ontvangt je massage dus in je eigen veilige omgeving. Je kunt zelf muziek opzetten, wierook branden, het licht en de temperatuur regelen, wat er maar nodig is zodat jij je kunt ontspannen. Als je je veilig en vertrouwd voelt heb je het meeste baat bij een behandeling. Als je voor dit doel graag een bekende erbij hebt in de kamer is dat bespreekbaar.

Dat ik naar je toe kom betekent ook dat je in je huis een vrije ruimte nodig hebt van minimaal 2.5 bij 1.5 meter vloeroppervlak. Als die niet zomaar te vinden is, kijk dan of er meubels zijn die gemakkelijk tijdelijk verschoven kunnen worden. Het is handig als je dit doet vóórdat ik naar je toe kom, zodat we ook zeker weten dat de ruimte er is.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Klik hier voor prijzen.