Mijn visie op geld is dat niemand er ooit te weinig van zou moeten hebben om te kunnen verkrijgen wat men nodig heeft. Daarmee in lijn heb ik ‘gift economy’ bestudeerd en vind ik het een prachtig principe: je geeft wat je in overvloed hebt. Je richt je op de vraag ‘wat kan ik geven?’ in plaats van ‘wat kan ik eruit halen?’. Ik heb enorme bewondering voor mensen die ‘in the gift’ leven, en hun diensten of producten aanbieden zonder er een prijskaartje aan te hangen.

Voor mij voelt dat (nog) niet haalbaar. Wat ik wel kan doen is het aanbieden van enkele slots per week waarbij de prijs erg laag ligt, minder dan de helft van de reguliere prijs. De afnemer mag daarbij zelf beslissen of ze deze minimumprijs betalen of meer, of het aanvullen met iets dat ze wél in overvloed hebben. Deze slots geef ik uit op basis van vertrouwen: het vertrouwen in jou dat je hierom verzoekt als je de reguliere prijs echt niet kan missen. Bv. mensen in de ziektewet, met een uitkering etc. Als je dit nodig hebt: laat het me weten want ik help graag.

Prijzen

‘minimale prijs slots’: € 20,- per uur (mogelijk voor iedere dienst).

Massage: € 25,- per half uur.

Body de-armoring: eerste twee uren € 70,- per uur, daarna neemt dit af. Minimale tijd voor een behandeling is 2 uur. Daarbij zit de eerste keer tevens een intake en bodyscan. De maximale tijd is 3,5 uur.

  • 2 uur – € 140,-
  • 2,5 uur – € 170,-
  • 3 uur – € 200,-
  • 3,5 uur – € 225,-

ADHD coaching: € 50,- per uur.

Reizen

Al mijn diensten lever ik bij jou thuis, alleen ADHD coaching kan op afstand plaats vinden. Er zijn grenzen aan de afstand die ik kan en wil reizen voor een afspraak, die grenzen liggen op ongeveer 80 km of 1 uur rijden vanaf het centrum van Eindhoven.

Als ik meer dan 25 kilometer enkele reis maak, reken ik een bijdrage in de reiskosten van € 10,-.